Híreink

Szeretnénk megosztani néhány fontos információt, ami segíthet, hogyan is lásd a jövődet az online világban.
Standard Post with Image

Lepkék az oldalon

A legszebb elképzelések netovábbja!
Itt-ott egy cuki lepke esetleg pillangó...
Rózsaszín pamacskák, sárga oldalon lila betükkel!
De nem zavaró ez a sok dísz?
Mi lehet a fontos egy oldal tekintetében? Eladjunk egy terméket vagy szolgáltatást, hasznos információt közvetítsünk... vagy létrehozzunk valami olyan brutálisan idegesítő oldalt, ahol percek alatt sem tudja eldönteni senki, pontosan mit akarunk tőlük, viszont a lepkék azok nagyon ott vannak...
Talán túlságosan is ott vannak!
Pontosan ez az a dolog amit messziről el kell kerülnünk. Lehet cél persze, hogy megnevettessünk másokat, de biztos e képpen szeretnénk? Vagy egy szép oldallal amin vicces videókkal, humoros szövegekkel vagy mosolyogtató képekkel akarjuk szórakoztatni az oda látogatókat.

Egy szónak is száz a vége - szerintünk ne ragadtassuk el magunkat annyira, hogy sokkoljuk az izésvilágát mindazoknak akik kiváncsiak ránk :)

"VÁLASSZ: Ingyen posztolunk 4 alkalommal helyetted vagy 4 hírlevelet készítünk neked, ha prémium csomagunkat választod!"

Meglepetés!

"Indulnak a 2018.-as év első AKCIÓi!
Ha most rendelsz weboldalt, megajándékozunk egy ingyenes grafikus logóval!"
Egyéni webshop készítéséhez most két közösségi profilt is létrehozunk INGYEN (pl.: Facebook, Twitter ...) az új áruházad stílusában!"

Meglepetés!

Van Facebook-om, minek a weboldal?

Elöszőr is azért mert a kettő nem egy és ugyanaz!
Két külön világ, melyet egymástól eltérően más-más emberek látnak, más-más szempontok alapján olvasnak és tekintenek meg. A közösségi oldalak sok emberhez eljuttathatnak bennünket, de idővel terhessé válhatunk számukra, ha mindig valami olyasmit akarunk az orruk alá tolni amire ők nem kíváncsiak.
Találjuk meg az egyensúlyt és ne feledjük:
Minden komoly cégnek van fellelhető saját oldala - mert ez jelenti a felhasználók számára, hogy nem egy gyorsan eltűnő profilt képviselünk, hanem egy ütemesen fejlődő vállalkozást!

Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery

Éljenek a reformok!

Eszünkbe ne jusson valamit ugyanoda rakni az oldalon ahova mások is, mert még a végén megtalálja a szegény felhasználó.
Hadd izzadjon, ha már hozzánk látogatott...!
Ami könnyen jött, könnyen megy alapon, itt meg kell dolgozni minden apró információ morzsáért! Gondoljunk bele mekkora élvezetet jelent majd, ha magától találja meg valaki a navigációs menüt vagy a kosarat - félig az egyik kép alá csúszva. Ugye?
Csak ne felejtsük el a logót nagyon eldugni, nehogy máskor is ránk ismerjenek!

"Karácsonyi hóesést mindenkinek!
Szóljatok, ha kicsit feldobnátok az oldalatokat kicsit az ünnepi hangulat hevében!"

Penguinsdesign

Weboldal tippek

Ha elakadsz, s nem tudod milyen oldalt szeretnél, akkor itt van néhány példa...
Sok nagyszerű stílust találhatunk szerte a világban, mindig van ami megtetszik nekünk itt-ott, de valahogy mégsem az igazi? Nem tudják megfogni a lényeget? Érdemes elgondolkozni azon, miért is vagyunk mindannyian mások... Na pont ez a pikantéria, amiért egyre többen szeretnének saját oldalt és bizony a legfontosabb számukra, hogy amikor ránéznek a saját oldalukra azt gondolják: EZ IGEN! EZ ÉN VAGYOK!
Szívessen segítünk megtalálni amit keresel, csak írj nekünk!

Penguinsdesign
a Facebookon is!
Közeledik az évvége! Ha kigondoltad mit szeretnél az újévben kezdeni az ötleteiddel, akkor azon is elmélkedj el egy kicsit, hogyan juttatod el a kiszemelt ügyfeleidhez! Jó megoldás a közösségi oldalakon való lendületes támadás, de ne feledd:
Minden komoly cégnek van saját reprezentációs oldala!
Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery

Színek, színek, színek...

Néha még a csappól is ez folyik. Színek.. Ennyire fontos lenne?
AZ!
Egyszerű spontán módon a színek hangulatot keltenek. A meleg színek nyugalmat, megbízhatóságot és végtelen bizalmat kelthetnek, míg a a hideg színeket érdemes pasztel árnyalatokban megjeleníteni, így azok képesek olyan dominanciát, távlati célokat és a kirobbanás elötti dühöngő erőt megjeleníteni, ami mutatja, hogy mindent elfog söpörni ami az útjába kerül...
A tudatalatti jelentősége a színeknek, szintén fontos paramétere a webdesign tervezésnek, gondoljunk itt a nagy márkák színhasználatára és e színek üzenet hordozására.
FANTA - narancs- haverok
FACEBOOK - kék - közösség
s még sorolhatnánk ...